Podaci za turističke agencije


Putno osiguranje za ceo svet

U dobrom raspoloženju i sa puno entuzijazma planirate odlazak na odmor koji predstoji.

Svesni ste da je važno zadržati pozitivan duh tokom čitavog putovanja i razmišljate kako da predupredite sve potencijalne neprijatnosti i kako da se maksimalno sačuvate od nepredviđenih situacija.

Putničko osiguranje će vam, u slučaju nužde, pomoći da što bezbolnije prebrodite nezgodu i da efikasno delujete u datom momentu.

Da li je moguće kupiti putno osiguranje online?

Bilo da putujete individualno, porodično ili poslovno, do polise putnog osiguranja možete doći online, za samo nekoliko minuta.

Čitavu proceduru moguće je završiti iz udobnosti vašeg doma, potpuno online, na internet stranici Sava osiguranja, popunjavanjem formulara u koji je potrebno uneti destinaciju i period putovanja, te lične podatke.

Nakon online izvršene uplate, na adresu vaše elektronske pošte biće vam dostavljena polisa.

Kolika je cena polise putnog osiguranja?

Cenu putnog zdravstvenog osiguranja odrediće visina ugovorene sume osiguranja, zatim način zaključenja osiguranja, te starost osiguranika, kao i trajanje putovanja, a ukupan iznos polise biće prikazan odmah pošto unesete sve potrebne podatke u online formular.

Sava putnim osiguranjem najpre osiguravate pomoć u organizaciji lečenja tokom putovanja, ukoliko se za time ukaže potreba.

Naposletku, putno osiguranje preuzima naknadu troškova nastalih tokom pružanja medicinske pomoći i, ako je potrebno, prevoz do kuće.

Nakon nabavljene polise vaš prijatelj i nezaobilazni saputnik – Sava putničko osiguranje preuzima svu brigu, dok vi relaksirano pakujete kofere i krećete put destinacije.